Politika

Bojan i Peđa iz Partije obratili se 2SLGBTQQIPAA+ kultu povodom izbora za Europski parlament

Foto: Screenshot, Pixell/Youtube

Parlamentarni izbori u Hrvatskoj su prošli, čeka se sastavljanje vlade HDZ-a i Domovinskog pokreta, Milanović je misteriozno ušutio, Sandra se također umirila, ali Peđa i dalje sebe vidi kao pobjednika izbora i mogućeg premijera, odnosno mandatara za sastavljanje nove, takozvane „antikorupcijske“ vlade u kojoj će biti političari pravomoćno osuđeni za provale u automobile i primanje mita. Jedno hrvatska javnost mora znati, a to je da Partija, Krešo Beljak, Puljci, Anka Mrak Taritaš i Možemo! sekta nikada nisu nikome pogodovali, ništa nisu ukrali niti namjeravaju ukrasti, oni su Liga pravde! Ne, ne… to je zauzeto. Oni su Rijeke pravde! Rijeke poštenja, morala i apsolutne posvećenosti službi hrvatskom narodu, tj. građankama i građanima Republike Hr… naše zemlje.

Jedni izbori su prošli, ovi najvažniji parlamentarni, a sljedeći, europski, dolaze vrlo brzo i Peđa pokušava konsolidirati ekstremističke i regresivne snage u Hrvatskoj za predstojeći izazov u kojem će Peđa vrlo vjerojatno opet pokazati kako je fizički div, ali politički patuljak izgubljen u visokoj politici. Svoj ego ostavio je po strani kako bi Zoranu prepustio mjesto premijera, ali kada treba dati ostavku na mjestu sekretara Socijaldemokratske Partije, to je već druga priča. Kako bi Peđa dokazao svojim glasačima da je i dalje pravi izbor za predsjednika SDP-a i izvor rijeka pravdi, podržao je europsku socijaldemokratsku LGBTIQ+ kampanju za izbore za Europski parlament. Što se čudite da i to postoji? 2024. je godina.

 

Peđin potez dodvoravanja 2SLGBTQQIPAA+ kultu ujedno je i pokušaj povrata glasova koji su otišli SDP-ovom buntovnom djetetu – platformi opasnih namjera Možemo!. Mlađa lijevo orijentirana populacija u Hrvatskoj u sve većoj mjeri između dvije najjače ekstremno lijeve opcije u Hrvatskoj radije bira Možemo!, što u partijskim redovima zasigurno izaziva veliku zabrinutost. S obzirom da je 2SLGBTQQIPAA+ kult religija moderne ljevice na Zapadu, Peđa nema izbora nego na tom polju tražiti simpatije za svoju umiruću stranku koja je trebala nestati onog trenutka kada su njezini članovi napustili sabornicu 25. lipnja 1991. prilikom izglasavanja hrvatske samostalnosti. Zahvaljujući foto i video agenciji Pixell koja je prenijela ovaj važan događaj u kojem se 2SLGBTQQIPAA+ kult vezuje uz europske izbore, iz razloga koje ne znaju objasniti niti pripadnici niti simpatizeri ovog destruktivnog pokreta, posvjedočili smo Peđinom govoru u kojem se svim svojim srcem i umom predao u službu zastavi duginih i svih ostalih boja koje se svakih nekoliko minuta dodaju na tu sve ružniju krpu.

Nakon obraćanja vjerojatno takozvane „trans“ osobe publici, Peđa je na engleskom jeziku, mnogo boljem od onog Dubravke Šuice ili Ingrid Antičević-Marinović, poručio okupljenim ekstremistima kako Partija duboko cijeni sve što dolazi iz 2SLGBTQQIPAA+ kuhinje, što je i posvjedočeno kroz osnivanje SDP-ovog „Queer foruma“.

Međutim, posebno dirljivo izlaganje i svjedočenje imao je Bojan Glavašević, bivši zaposlenik Ministarstva branitelja koji se rugao žrtvi hrvatskih vojnika pripadnika HVO-a. LGBT aktivizam bio je jedan od razloga zašto se Bojan uključio u politiku, za njega to vrlo osobno pitanje jer je svjedočio i sudjelovao na prvom „prajdu“ u Hrvatskoj, izlazio je u prve „gej“ klubove u Zagrebu, ali kao saveznik, ne kao pripadnik 2SLGBTQQIPAA+ kulta. „To je jedan neodvojiv dio mene. LGBT aktivizmom se bavim cijeli život zato što je to bilo nešto što mi se podrazumijevalo“, rekao je Miloradov šegrt Bojan. Ako 2SLGBTQQIPAA+ aktivizam neće privući glasače, što onda hoće?

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.