Kultura

Daily Wire izbacio komediju koja se izruguje iz rodne ideologije

Foto: dailywire.com

 

Konzervativnu javnost u Americi obradovala je vijest o novom filmu uspješne medijske kuće Jeremyja Boreinga i Bena Shapira „Daily Wire“. Nakon dokumentarne uspješnice „What Is a Woman? (Što je žena?) koja je „Daily Wireu“ donijela brojne nove pretplatnike i njenog idejnog začetnika Matta Walsha lansirala u jednog od najutjecajnijih američkih konzervativaca, stigao je i film, odnosno komedija prepuna politički nekorektnog sadržaja. Govoreći u svojem podcastu o ovoj komediji, Walsh je rekao kako se zlu, u ovom slučaju rodnoj ideologiji, treba ne samo suprotstaviti već i otvoreno rugati. Ispričao je i kako je sam dobio ulogu u filmu, i to onu najliberalnijeg ljevičara. Kako sam kaže, njegovi nadređeni su mu namjerno dali ulogu koja je apsolutna suprotnost njegovom karakteru i osobnosti. Glumci u komediji su gotovo svi voditelji emisija „Daily Wirea“: Michael Knowles, Matt Walsh, Ben Shapiro, Brett Cooper i mnogi drugi. Glavnu ulogu ima Boreing i ekipa voditelja koja u kompaniji prati sportska događanja. U traileru filma pojavljuje se i američki senator Ted Cruz.

 

Komedija naslova „Lady Ballers“ prati skupinu muškaraca koji se prijavljuju u ženske sportske lige želeći zaraditi novac na osnovnu transrodnosti. Srednjoškolski trener Rob kojeg tumači Boreing prolazi kroz teško razdoblje u životu i dolazi na ideju kako brzo i lako zaraditi. Skupinu muškaraca poučava rodnoj teoriji i potom se prijavljuju na natjecanja za žene u kojima apsolutno dominiraju. Iako se radi o komediji, film je inspiriran realnošću i stvarnim događajima u kojima su se transvestiti natjecali sa ženama u raznim sportovima i, naravno, pobjeđivali. U tom procesu mnoge su žene i nastradale u onim sportovima u kojima dolazi do fizičkog kontakta. Pored fizičke opasnosti kojima su bile izložene, mlade djevojke gubile su stipendije i nagrade, a o tome nisu smjele javno progovarati zbog „transfobije“.

U traileru komedije možemo vidjeti mnogo primjera ruganja nekim istaknutima američkim „transrodnim ženama“, primjerice Dylanu Mulvaneyju koji je na Tik Toku postao medijska senzacija objavljujući sadržaj u kojemu iz dana u dan predstavlja svoju „ženstvenost“. Koliko se može vidjeti iz trailera, mnogi stvarni događaji ismijani su i dovedeni do apsurda.

 

Gostujući u emisiji „PBD Podcast“ koja se prenosi na Youtubeu, Boreing je rekao kako film ne mogu dati u kina jer ga kina ne žele. „Hollywood je transrodnost pretvorio u religiju, kina neće niti pipnuti Lady Ballers“, rekao je Boreing. Film će od 1. prosinca moći pogledati samo pretplatnici "Daily Wirea" i oni koji će to postati. Ako je dokumentarac izazvao brojne kontroverze i bijes američke ljevičarske scene, što će tek učiniti film koji se izruguje sa cijelim paketom moderne ljevičarske ideologije, a pogotovo sa transrodnošću koja doista jest, kako tvrdi Boreing, religija ljevice i mainstream medija.

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.