Politika

Dobre vijesti iz Rusije: LGBT ideologija proglašena ekstremističkom

Foto: Snimka zaslona

Posljednje dvije godine od medija ne možemo čuti ništa dobro o Rusiji, državi koja je u posredničkom ratu sa SAD-om i NATO savezom u Ukrajini. Hrvatski i svjetski mainstream mediji prenijeli su za njih šokantnu i skandaloznu vijest o zabrani promocije homoseksualnosti i djelovanja LGBT udruga koje nastoje redefinirati i time uništiti brak i obitelj kao temeljne sastavnice svakog društva. Za one koji nisu izgubili zdrav razum i vrijednosti koje su nam ostavili naši preci i kršćanstvo, vijest o zabrani djelovanja LGBT udruga u Rusiji od strane Vrhovnog suda je dobra vijest. Što god mislili o ratu u Ukrajini, ovaj potez ruske države je za svaku pohvalu.

 

Ministarstvo pravosuđa Rusije poslalo je zahtjev Vrhovnom sudu da se LGBT ideologija proglasi ekstremističkom, a time i organizacije i aktivisti koji tu pošast protiv braka i obitelji promoviraju u javnosti. U četvrtak 30. studenog sud je zahtjev ministarstva potvrdio. Sastanak održan iza zatvorenih vrata potrajao je četiri sata, predstavnika LGBT kulta nije bilo, ali su događaj popratili novinari, među njima i oni strani, primjerice iz Reutersa. Mediji prenose kako se homoseksualci i „transrodni“ boje progona i zatvora zbog ove odluke. Njihov strah je neutemeljen iz razloga što je ova odluka suda samo zabranila javnu promociju LGBT ideologije koja prema mišljenju većine Rusa sije razdor i nemir u ruskom društvu. Osim promocije LGBT kulta, zabranjene su i takozvane „promjene spola“. Riječ je o operacijama koje ne mijenjaju spol jer ga je nemoguće promijeniti. Osobi koji se podvrgne takvom zahvatu liječnici unakaze genitalije i od nje naprave doživotnog pacijenta kojemu je uništena spolna funkcija.

 

Predsjednik Putin više je puta naglašavao kako je Rusija pravoslavna kršćanska zemlja koja se zalaže za obiteljske vrijednosti i odbacuje zapadnu dekadenciju koju simbolizira ekstremistički pokret pod nazivom LGBT. Nova slova i znakovi iz matematike svake godine proširuju akronim koji predstavlja sve moguće seksualne devijacije i izmišljene termine vezane uz ljudsku seksualnost.

Prošle godine mediji su prenijeli Putinovu izjavu u kojoj osuđuje nametanje LGBT ideologije Rusiji i drugim zemljama koje su se jasno izjasnile da ne žele taj zapadni izum. Ruski predsjednik LGBT pokret nazvao je „prilično čudnim trendom koji uključuje desetine spolova i gej parade“. Ocjena suda da se radi o ekstremističkom pokretu nije pretjerana, dovoljno je pogledati za što se zalažu i u što vjeruju promotori tog modernog fašizma. Odbacuju znanost i od sveopće javnosti zahtijevaju bezuvjetnu potporu i afirmaciju svojih životnih izbora. Pritom svoju propagandu usmjeravaju prvenstveno prema najranjivijoj skupini u društvu – djeci. Onima na Zapadu koji se toj propagandi odupiru LGBT aktivisti u sprezi s medijima i državnom represijom oduzimaju pravo na govor, slobodu izbora i vjeroispovijesti, te im u konačnici unište egzistenciju. Nisu rijetki slučajevi u kojima je država roditeljima oduzimala i djecu zbog neprihvaćanja rodne ideologije. Ako to nije ekstremizam, što jest? Javna molitva krunice u tišini?

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.