Politika

Drugarica Katarina Peović zaratila sa SUV vozilima

Foto: Katarina Peović, Facebook

Ekstremna ljevica u Hrvatskoj kaska za onom zapadnom, no s vremenom usvaja sve njezine apsurdnosti i besmislice te ih prezentira hrvatskoj javnosti. Jedna od religija ljevice i neomarksističkih političkih stranka jest štovanje planeta Zemlje, što znači da ne vole automobile s motorima na unutrašnje izgaranje. Benzinski i dizelski automobili već su duže vrijeme na udaru progresivnih europskih političara koji ih žele zabraniti, iako za električnu alternativu ne postoji infrastruktura, a sama vozila na struju su skupa i manje praktična od konvencionalnih automobila. Mnogi su u tom pokušaju nagle zabrane automobila na fosilna goriva prepoznali agendu ograničavanja ljudskih sloboda i prava na kretanje, no to ulazi u sferu teorije zavjere i o tome nećemo govoriti. Svjetske globalističke elite naporno rade na proširenju naših sloboda i poboljšanju života svakog čovjeka na Zemlji. Klimatska opasnost je stvarna, rekli su na vijestima i svi se političari slažu, i stoga moramo učiniti sve što je potrebno kako bi spasili planet od neminovne propasti. Evo, već je prošlo više desetaka katastrofalnih prognoza, što znači da je samo pitanje vremena kada će se oceani doista podići, a zrak zakuhati do te mjere da ćemo morati potražiti novi planet. Znanstvenici se slažu, to je najbitnije i njih treba bespogovorno slušati. I političare kada prenose „znanstvene“ spoznaje neimenovanih znanstvenika koji su nam rekli kako će Manhattan biti pod vodom do 2015. godine i druge slične neutemeljene i promašene teze koje eto moramo shvaćati ozbiljno, u protivnom doprinosimo uništenju svijeta. Nikako ne želimo biti klimatski negatori, nije li tako?

 

Narodna heroina Radničke fronte i saborska zastupnica Katarina Peović upravo je otvorila front protiv SUV vozila i upozorila javnost na njihovu navodnu veliku štetnost za planet i ljudske živote. Osim što je SUV vozilo jako opasno za polarne medvjede i svjetsku temperaturu, ono je i simbol kapitalizma i bogatstva pojedinca koji takvo vozilo izabire za svoje potrebe, a to je s pozicije članova Radničke fronte nedopustivo! Tko god si može priuštiti SUV vozilo trebalo bi ga dodatno opelješiti kroz poreze zato što je bogat, takav je otprilike stav jednog „radnika“ iz Radničke fronte. Što to znači biti bogat i gdje je dopuštena granica bogatstva, odnosno posjedovanja, Katarina nam ne zna reći. Za početak, ne biste smjeli posjedovati SUV vozilo.

Nedavno je „progresivna“ gradonačelnica Pariza Anne Hidalgo zadala odlučan udarac klimatskim grešnicima povećavši im cijenu parkiranja za njihova strašna i velika vozila, a to je primijetila i naša Katarina Peović i odlučila prepisati taj potez i preporučiti ga gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću Senfu. Drugarica Peović pronašla je nevina SUV vozila parkirana negdje u Zagrebu te je snimila video u kojem je upozorila gradsku vlast i javnost kako ti veliki automobili ne samo da zauzimaju mnogo mjesta, već i ubijaju ljude! Šetajući se poput voditeljice neke automobilske emisije pored monstruoznih automobila, Katarina je zaključila kako je korištenje SUV vozila „socijalno neodgovoran način prijevoza“! Stoga, kaže Katarina Senfu: „Gradonačelniče, što se čeka?“.

 

Osjećate li se posramljeno, vi neodgovorni vlasnici ovih strojeva za ubijanje pješaka i majčice Zemlje? Vaša vozila, desetak centimetara viša od tla, dvanaest centimetara šira i petnaestak centimetara duža od vozila radničke i potlačene klase problem su koji guši grad Zagreb. Radnička fronta predvođena Katarinom Peović odlučila je stati na kraj tom teroru SUV zvijeri koje istovremeno simboliziraju grijeh protiv prirode i zlu buržoaziju. Dosta bi bilo, vrijeme je za otpor, poručuje Katarina! Šaka u zrak i SUV vozila – odlazite s naših prometnica!

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.