Politika

Fred Matić skače od sreće zbog abortusa i potom čestita Božić!

Foto: Predrag Fred Matić, Instagram

Prije dvije i pol godine Europski parlament usvojio je rezoluciju Predraga Freda Matića o „pravu na pobačaj“, odnosno o seksualnom i „reproduktivnom zdravlju“ te pravima žena. Nakon što je rezolucija prihvaćena s 378 glasova, Matić je skakao od sreće po briselskim hodnicima nakon duge i iscrpljujuće borbe za neograničeni abortus čime je značajno unaprijedio živote svojih glasača, ali i građana čitave Europske unije. Izglasana rezolucija vrijedi za sve države članice, a paralelno s izglasavanjem Matićevog prijedloga, odbačena je rezolucija Europske pučke stranke koja nije bila toliko radikalna kao ova našeg voljenog europarlamentarca iz Partije. Odmah nakon glasanja, Matić je pripremio video uradak za Instagram u kojemu je slavio abortus skačući razdragan kao Bambi. Lijevi mediji popratili su njegov povijesni uspjeh i zapisali za povijest s kojim se sve „izazovima“ susretao u stvaranju radikalnih politika oko abortusa, kontracepcije, medicinski potpomognute oplodnje i drugih „zdravstvenih“ usluga.

 

Ne može Europska unija u 21. stoljeću maltretirati žene i oduzimati im „prava“, govorio je Fred stojeći na braniku radikalnog feminizma i pokreta za ubijanje djece u utrobi, bilo kada i iz bilo kojeg razloga. Pisao je tada „Telegram“, ekstremno lijevi portal, kako su ga zli desničari i Crkva u sjeni opstruirali, no on je ipak izdržao sve „napade“ i pobijedio u korist svih žena koje će sada kao i on moći veselo skakati nakon svakog abortusa. Svoju borbu Fred vodi i svake prve subote u mjesecu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu gdje predvodi bijesnu masu radikalnih feministica, svojih drugova iz Partije i LGBT okultista koji se boje da će im krunica i molitva oduzeti vragom dano pravo na abortus.

Prije nego što je u Europskom parlamentu ponosio zabio svoj barjak smrti, prepričavao je Matić „Telegramu“, mnogi su ga nazivali Hitlerom i slali mu lutke fetusa u ured. Unatoč svemu, on je izdržao i ekstremnoj desnici i Crkvi zadao odlučan udarac. Iako je naglasak na abortusu i „reproduktivnom“ zdravlju, rezolucijom se od svih država članica EU-a traži i da se u škole uvede „sveobuhvatan“ seksualni odgoj, te da se omogući dostupna kontracepcija za mlade. Fred je na sve mislio, a abortusom su pokriveni i „transrodni“ muškarci. Tako je, muškarci u 21. stoljeću mogu rađati, a ako se s time ne slažete, ne vjerujete znanosti. „Telegram“ piše i kako je Europska pučka stranka ignorirala trudne „trans“ muškarce, što je skadalozno u 21. stoljeću. U istom dahu, Matić se protivi ritualnom sakaćenju ženskih genitalija, ali operacije „promjene spola“ su sasvim legitimne. Nakon te operacije žena postaje stopostotni muškarac ako pitate ljevicu. Znanost!

 

Danas je Predrag na svom X profilu čestitao Božić, blagdan rođenja Isusa Krista, unatoč tome što su mu molitva, Crkva i kršćanstvo glavni neprijatelji njegovih „humanih“ politika i izmišljenih ljudskih prava, poput ubijanja vlastitog potomstva. Komentari na njegovu objavu bili su u velikoj mjeri negativni i usmjereni na Fredovo beskrajno licemjerje. Primijetili smo i kako nema jaslice ispod bora, već nekakve patuljke i gljive. Je li riječ o patuljcima? Tko će znati, možda su to mali orašari koji su preživjeli abortus?

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.