Politika

Klinička psihologinja Nataša Jokić Begić negira znanost i tvrdi da je „promjena spola“ moguća

Foto: Screenshot, Dnevnik.hr

Sa zakašnjenjem od pet do deset godina, koliko je potrebno da „progres“ sa Zapada stigne i u Hrvatsku, mediji i takozvani stručnjaci posljednjih mjeseci javnost maltretiraju s „transrodnošću“, odnosno psihološkim poremećajem koji se naziva rodna disforija. Riječ je o bolesti koja pogađa uglavnom mlade ljude, na što velikim dijelom utječu društvene mreže i aktivnosti ekstremne ljevice i njima bliske 2SLGBTQQIPAA+ udruge. Pored mladih koji su zavedeni ovom propagandom, takozvanu transrodnost dobrim dijelom iskorištavaju perverznjaci svake vrste, seksualni prijestupnici, transvestiti, te pedofili u pokušaju da se preko nedodirljivog 2SLGBTQQIPAA+ kulta približe djeci. Međutim, tek se manji broj onih koji pate od poremećaja rodne disforije odlučuje na sakaćenje spolnih organa te odstranjivanje grudi, što je slučaj kod djevojčica i žena. Takozvanoj „promjeni spola“ prethodi i davanje pacijentima štetnih lijekova i hormona suprotnog spola ne bi li se tako vanjski izgled pacijenta poklopio s njegovom lažnom percepcijom samog sebe. Ne tako davno, cijelu ljudsku povijest do prije desetak minuta znali smo da postoje dva spola, različita jedan od drugog i nepromjenjiva. Ta činjenica evidentna je sama po sebi, ne zahtjeva ničiju stručnost niti velika istraživanja za potvrditi da je muško muško, a žensko žensko. Znanost je tijekom svog razvitka tu činjenicu samo još više otkrivala, odnosno potvrđivala razlike između muškarca i žene, koji su pak zajedno komplementarni, u metafizičkom i biološkom smislu. Ali tome je došao kraj, nebo je zeleno, trava je plava, voda je suha, Noah Kraljević je muškarac, svatko ima svoju istinu i društvo se mora prilagođavati individualnim slobodama kojima nema kraja niti granica.

 

Udruga „U ime obitelji“ dr. Željke Markić, zajedno s psihijatrom dr. Hermanom Vukušićem te uz pravnu pomoć odvjetnika Karla Novosela, upozorila je javnost kako takozvanu „promjenu spola“ treba regulirati zakonom jer se odluke donose na razini izvršne, umjesto zakonodavne vlasti. Kako bi taj zakon trebao izgledati nismo saznali iz priloga Nove TV, u njihovom središnjem Dnevniku. Međutim postoji samo jedna opcija, a to je zabraniti bilo kakve pokušaje „promjene spola“ i oštro kazniti svakog liječnika koji se upusti u ovu štetnu praksu koja pacijentima može samo naštetiti i trajno ih obilježiti u fizičkom i mentalnom smislu.

Drugačije mišljenje ima žena koja se nakon svoje „tranzicije“ nazvala Espi Tomičić. Preko 2SLGBTQQIPAA+ udruge „Kolektiv“ Espi želi neznanstvenu i štetnu ideologiju uvesti u zakon i kao i na Zapadu, u Hrvatskoj bi počele nicati klinike za „promjenu spola“ i „tranziciju“ takozvanih transrodnih osoba. Espi je za Dnevnik.hr izjavila kako se ovom problemu treba pristupati znanstveno i stručno, a ne politički i ideološki. Kada to dolazi od žene koja uzima muške hormone kako bi joj narasla brada, nekako smo rezervirani oko izjava dotične gospođice. Psihijatar Vukušić upozorio je javnost kako je Noah, kao „transrodni muškarac“, odnosno žena, suprotno Ustavu Republike Hrvatske „oženila“ ženu i na osnovu toga dobila dijete koje joj je prokrijumčareno iz Konga u Zambiju. Ustav je očito izigran i grubo povrijeđen, ali 2SLGBTQQIPAA+ religija uzima maha i kod nas u Hrvatskoj, a ona nadilazi zakone i ustave gotovo svih zapadnih zemalja, odnosno oni se kroje po toj novoj državnoj religiji.

Dolazimo i do „stručnjakinje“ iz područja „transrodnosti“ i „promjene spola“, kliničke psihologinje koja se posvetila uništenju života rodno disforičnih osoba kojima je potrebno psihijatrijsko liječenje, a ne odstranjivanje zdravih spolnih organa. Nataša Jokić Begić, sestra velikog ljubitelja znanosti i napretka te nesuđenog reformatora hrvatskog školstva Borisa Jokića, „znanstveni“ je predstavnik ove nove pošasti koja dolazi u Hrvatsku. Novinarki Dnevnik.hr-a koja ju slušala kao da joj govori reinkarnirani Nikola Tesla, Jokić Begić je izjavila kako su „promjene spola“ u Hrvatskoj u porastu ne zbog društvenog i kulturnog utjecaja, već zbog činjenice da su one danas „moguće“. Nisu danas moguće niti će ikada biti, da to odmah razjasnimo. Klinička psihologinja koja bi zbog ovoga što radi za kaznu trebala dobiti otkaz i oduzimanje licence, ako ne i optužnicu za ono što je dosad napravila svojim pacijentima kojima bi trebala pomoći, a ne trovati ih i slati mesarima s medicinskom diplomom pod nož, umjesto toga dobiva prostor u medijima i status ultimativnog stručnjaka. Otkrila je javnosti kako u Hrvatskoj broj osoba koje su „promijenile spol“ ne prelazi 200. Potrebno ju je ispraviti i reći kako ne postoji niti jedna osoba u cijelom svijetu koja je doista promijenila spol. „Nitko ne bira da ima osjećaj transrodnosti i transspolnosti. To se ne bira, to je težina života i ako mi kao zajednica možemo pomoći tim ljudima da im olakšamo u svemu tome, ne vidim zašto ne“, rekla je Jokić Begić. U ovoj izjavi nema ničega spornog, ali pitanje je kako postupiti nakon što se dijagnosticira problem? Jokić Begić bi dobar dio rodno disforičnih poslala na genitalno sakaćenje i pretvorila ih u doživotne pacijente. Oni se rađaju „transrodni“, zato jer znanost, kratko je objašnjenje pozicije žena poput Epsi, Noah i Nataše. Žena s bradom Espi objasnila je kako se proces „promjene spola“ odvija godinama i uključuje mnoštvo liječnika i „stručnjaka“ prije nego što se donese konačan zaključak je li netko kandidat za „promjenu spola“. Ako je i samo jedna osoba nakon nekoliko godina štetnih konzultacija s Natašom i uzimanja nepotrebnih lijekova i hormona određena za žrtvovanje na oltar 2SLGBTQQIPAA+ kulta, previše je.

 

Pristup ovom nastupajućem problemu u Hrvatskoj mora biti direktan i beskompromisan. Ne može biti razgovora sa stranom koja vjeruje u bajke i mitove o „promjeni spola“. Kako postići kompromis s nekime tko tvrdi da su 2 + 2 jednako 456 987? Mladi i djeca, što vidimo na primjeru SAD-a, Kanade i Velike Britanije, biti će najveće žrtve ove pogubne ideologije. Ugrožena su i roditeljska prava koja se na Zapadu sve više tretiraju kao relikt prošlosti ili pojam koji ne bi trebao postojati. U ime djetetove sreće i navodnog mentalnog i fizičkog „zdravlja“, roditeljima, ili jednome od roditelja, trajno bi se oduzelo dijete koje je rodno disforično. S druge strane, mladi i odrasli, nesvjesni u što se upuštaju pod velikim utjecajem 2SLGBTQQIPAA+ okultizma, postat će, suprotno onome što im govore Espi, Noah i Nataša, kastrirani i unakaženi doživotni pacijenti. Nitko nikada neće moći postati suprotan spol, koliko god ga liječnici hranili lijekovima i rezali skalpelima. Slijedom toga, zakonom treba zabraniti bilo kakve pokušaje i „terapije“ u tom smjeru, a počinitelje ozbiljno kažnjavati.

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.