Politika

Mediji oduševljeni ljubavnom pričom Ivana Jakovčića

Foto: Snimka zaslona

Nedavno nas je sve teško pogodio razvod Elle Dvornik i Charlesa Pearcea, još uvijek se oporavljamo od rastave Doris i Borisa, a čeka se kraj još jednog braka Jelene Veljače, povratnice iz Beograda, i njenog aktualnog muža. Ili se čeka njezino vjenčanje? Teško je pratiti Jelenin učinak na ljubavnom polju. Usred mnogih loših vijesti ima i dobrih. Istarski nacionalist i antifašist, bivši predsjednik regionalne stranke IDS (Istarski demokratski savez) i akter brojnih političkih i poslovnih afera našeg najvećeg poluotoka Ivan Jakovčić je zaljubljen. Mediji su oduševljeni njegovom izabranicom i sve su nas obavijestili o toliko važnoj temi u hrvatskoj politici. Ljubavni život 66-godišnjeg bivšeg istarskog župana, omraženog bivšeg europarlamentarca i ekstremno lijevog političara sve bi nas trebao zanimati i u nama izazivati toplinu oko srca.

 

Jakovčić je svoju djevojku pokazao na promociji Mesićeve knjige viceva u kojoj Stipe opisuje svoju važnu ulogu u stvaranju demokratske Hrvatske i cjeloživotnu borbu za istinu i pravdu. Ništa lažno, kako bi rekao Predrag Fred Matić. Nema ljepšeg spoja za ljubavni par od promocije knjige Stjepana Mesića, to je sigurno. Jakovčić nije imao sreće u ljubavi, ali sada ju je definitivno pronašao. Rastavljen je više od deset godina od svoje supruge Marije Hrvatin s kojom ima troje djece. Nakon propalog braka bio je u vezi sa ravnateljicom Pučkog otvorenog učilišta Dubravkom Svetličić. Mediji su tada navijali za vjenčanje i obnovu Jakovčićevog ljubavnog života. Međutim, do toga nije došlo.

Danas je Jakovčić sretan i to je najvažnije za znati. Ljubi 26 godina mlađu Belgijanku tajlandskog podrijetla Roypim, koju je prije osam godina upoznao u hotelu u Bruxellesu. Dugo su bili prijatelj, prepričava Jakovčić razdraganim novinarima svoju priču, i ništa više od toga. Prije dvije godine obnovili su zapušteno prijateljstvo i polako se dogodila ljubav. Danas žive zajedno u Poreču, a znaju otići i do Tajlanda. O aferama vezanim za Uljanik, poslovima s Dankom Končarom i vezama s Todorićem, novinar nije pitao. Jakovčić se distancirao od IDS-a kako ne bi bio teret stranci. Kako nevin i pošten čovjek može biti nekome teret? Sve su to pitanja koja nisu bitna kada je u pitanju Ivan Jakovčić. Važno je samo to što smo ga vidjeli sretnog i zaljubljenog na promociji Mesićeve knjige.

 

Jutarnji list i 24 sata prenijeli su ovu veliku vijest, stavili jednu Ivanovu bećarsku sliku i izrazili svoju sreću za našeg velikog političara. Podsjetili su nas da su okupljeni, koji su s Ivanom i Roypim stigli na Mesićevu promociju, društvena elita i ugledni ljudi, ono najbolje što Hrvatska ima. Dvorana je bila prepuna, a skandal je što nije bilo predstavnika Vlade, prenosi novinar 24 sata. Kako je Vlada mogla zaboraviti odati počast velikanu Mesiću? Showbuzz prenosi kako su se zaljubljeni neprestano smješkali na promociji. Nije sigurno je li to zbog ljubavi koju gaje jedno prema drugome ili zbog sadržaja Mesićeve knjige. Osim smješkanja, Roypim i Ivan privlačili su poglede okupljenih i zajedno su pozirali fotografima. Vidite, kada ste na ljevici i antifašističkog vjerskog uvjerenja, mediji vam poklanjaju veliku pažnju i prave se da vaše afere ne postoje. Jakovčić u hrvatskom narodu ne uživa nikakav ugled niti poštovanje, a mediji ipak osjećaju nekakvu potrebu da nam prenose njegov zanimljiv ljubavni život. K tome i svoju sreću što je Ivan sretan.

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.