Politika

Možemovci, zagovornici 2SLGBTQQIPAA+ kulta i protivnici javne molitve, žele priznanje nekakve države Palestine

Foto: Možemo!, X

Stranka opasnih namjera Možemo! pokrenula je veliku diplomatsku akciju kako bi uvjerila službeni Zagreb da se suprotstavi Washingtonu, Bruxellesu i Tel-Avivu i zatraži hitan prekid vatre u Gazi i priznanje države Palestine u okviru rješenja „dvije države“ koje Arapi ne žele prihvatiti. Saborska zastupnica Možemo! Jelena Miloš svoje znanje i diplomatske vještine uložila je u projekt stvaranja palestinske države, uz podršku velikih državnika i poznavatelja povijesti Bliskog istoka i općenito političke situacije na tom prostoru, Gordana Bosanca, Ivane Kekin i Sandre Benčić. Zajedno su sjeli za „okrugli stol“ i upregnuli mozgove, i konačno, nakon gotovo stoljeća sukoba i nemira u Izraelu stigli do rješenja i recepta za uspostavu trajnog mira. Jelena je medijima iznijela svoje i stranačke zaključke i tako posramila sve žive i pokojne diplomate koji ovaj problem nisu znali riješiti.

 

„Vrijeme je za trajni mir i trajni prekid vatre u Gazi“, započela je Jelena svoje obraćanje medijima i šokirala javnost ovom mudrom izjavom. Već u sljedećoj rečenici, Jelena se obrušila na Vladu Republike Hrvatske zatraživši od nje da se odrekne svog saveznika i prijatelja Izraela, te osudi tu državu što se usudila obračunati s terorističkom organizacijom koja im je u jednom prijepodnevu pobila više od 1000 civila i godinama ih zasipa raketama iz pojasa Gaze. Vlada i ministar vanjskih poslova moraju se jasno izjasniti o ratu u Izraelu, smatra Miloš, ali onako kako su to zaključili ona, Gogi, Sandra i Ivana. Također, možemovci od hrvatske vlade očekuju da iskoristi svoju političku moć i utjecaj koji ima u Vijeću sigurnosti UN-a i organizaciji G-7 i pritisne Washington i američkog predsjednika da zaustave rat. Kada bi Jelena bila ministrica vanjskih poslova i LGBT integracija američki veleposlanik već bi dobio svoju lekciju i službeni prigovor Vlade RH, a izraelski veleposlanik bio bi protjeran iz države.

Jelena se pohvalila medijima kako je njezina platforma opasnih namjera, nesposobna pokupiti smeće, ali sposobna riješiti najveći političko-sigurnosni problem Bliskog istoka, bila prva stranka u Hrvatskoj koja je zatražila prekid vatre u Gazi. Sjajan uspjeh! Da su se barem i sjetili uputiti službenu notu Kini da prestane s provokacijama u vodama oko Tajvana, zatim da su zatražili od Putina da vrati Krim Ukrajini, te pozvali američkog predsjednika da zaustavi napade na hutiste u Jemenu, tada bi stranka Možemo! donijela prijeko potreban mir u svijetu. Međutim, ima vremena, nakon što Jelena zaustavi rat u Izraelu, zasigurno će se posvetiti i ostalim žarišnim točkama u svijetu, od Zambije do Konga. Izrael mora prestati s okupacijom Gaze i Zapadne obale, te istočnog Jeruzalema, nastavlja Jelena. Vrijeme je za dvije države i to će biti u programu stranke Možemo!, Palestinci to zaslužuju, s izrazito ozbiljnim licem i iskrenom brigom za Arape rekla je Jelena novinarima koji su svoje radno vrijeme trošili na plan možemovaca o miru na Bliskom istoku. Ušli smo u sferu parodije, no pokušat ćemo biti ozbiljni do kraja ovog članka.

 

I što sada? Kako će Jelena i stručnjak za mir Gogi Bosanac nastaviti svoju misiju stvaranja slobodne i neovisne države Palestine i u kojim granicama? Arapi ne žele njihovo rješenje o dvije države, ali to će i dalje biti službeni stav stranke opasnih namjera zato što… eto zato jer. Što još Arapi u Gazi i Zapadnoj obali ne žele? U prvom redu ne žele da ih zastupa Gordan Bosanac i stranka čija je religija 2SLGBTQQIPAA+ ideologija. Ako i dođe do stvaranja nekakve palestinske države, preporuka je ne poslati Gordana da bude veleposlanik u Gazi jer bi prvom prilikom, kada bi primjerice izvjesio zastavu duginih boja s prozora zgrade veleposlanstva na međunarodni dan borbe protiv „homofobije“, poletio s krova i susreo se s asfaltom. Nadalje, kako stranka Možemo! može podupirati narod i stvaranje jedne izrazito religiozne države u kojoj je javna molitva redovita pojava, ne samo prve subote u mjesecu? Znaju li Sandra i Jelena kako se tretiraju žene u islamu? Ništa nema smisla kada spojimo Možemo! i nekakvu palestinsku državu. Međutim, ima jedna dodirna točka ekstremnih ljevičara sa Zapada i ekstremnih islamističkih desničara s Bliskog istoka, a to je prijezir prema zapadnoj kulturi i judeo-kršćanskoj civilizaciji i vrednotama. Također, kao što smo već pisali, u svijetu u kojem žive Sandra Benčić i Jelena Miloš postoje oni koji su ugnjetavani i oni koji ugnjetavaju, oni koji imaju i oni koji nemaju. Sandrinim riječima, Palestinci, preciznije Arapi, žive na Globalnom jugu, pod čizmom bijelih kolonizatora Židova koji su im okupirali zemlju. Povijest prije Karla Marxa ne postoji, „Kapital“ je nova sveta knjiga i po toj „objavi“ mora postojati Palestina „od rijeke do mora“. Sada kada je stranka Možemo! uvrstila stvaranje palestinske države u svoj nacionalni i europski program, Arapi su sve bliže svom cilju. Još samo da saznaju tko su Jelena Miloš i Gordan Bosanac.

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.