Politika

Nogometaš Monaca suspendiran zato što se nije poklonio 2SLGBTQQIPAA+ kultu

Foto: Mohamed Camara, Instagram, snimka zaslona, Montaža: Popodnevnik.hr

Jedan dan prije nego što je svijet zapljusnula 2SLGBTQQIPAA+ propaganda dogodio se nezapamćeni sportski skandal. Nogometaš francuskog kluba Monaca Mohamed Camara na posljednjoj utakmici svog kluba ove sezone odbio je pokloniti se 2SLGBTQQIPAA+ kultu. Iz neobjašnjivog razloga 1. francuska nogometna liga (Ligue 1) odlučila je u nogomet uplesti sodomiju. Kako se približava mjesec lipanj koji je odnedavno postao sveti mjesec 2SLGBTQQIPAA+ vjernika, svi smo dužni klanjati se činu spajanja muškog spolovila s muškim anusom, da se izrazimo u strogo anatomskim terminima. Kome god to nije privlačno, lijepo, hrabro i posebno, a nadasve vrijedno štovanja i suza radosnica, u očima 2SLGBTQQIPAA+ religije označen je kao homofob.

 

Titulu homofoba nosite s ponosom i uzdignute glave!

 

Prije nego što nastavimo s ovom pričom, potrebno je definirati riječ homofobija. Nećemo ulaziti u etimologiju pojma već odmah u samu srž. Homofobija je izmišljena riječ 2SLGBTQQIPAA+ kulta koja nema nikakvu težinu niti smisleno značenje, osmišljena je samo kako bi se etiketiralo ljude zdravog razuma koji ne prihvaćaju seksualne devijacije i izopačenja kao društveno prihvatljivo i poželjno ponašanje. Nadalje, kada vas netko proglasi homofobom to je ujedno i čast kojom se možete samo ponositi, a ne kao Karolina Vidović Krišto dizati optužnice protiv ionako otužne zajednice ljudi kojima je potrebna psihološka i duhovna pomoć.

 

Mohamed je samo htio igrati nogomet, no 2SLGBTQQIPAA+ kult je imao druge planove

 

Vratimo se na našeg homofoba godine, barem za područje Francuske. Mohamed je vjerojatno koji sat prije utakmice ušetao u svlačionicu Monaca vjerujući kako je došao igrati nogomet i zaraditi svoju plaću kao profesionalni sportaš. Tamo je zatekao dres svoga kluba s neobičnim znakom na prednjoj strani – logo s prekriženim natpisom „homofobija“. Kako je Mohamed musliman, a nije mogao igrati u potkošulji, učinio je što je mogao. Pronašao je neku bijelu ljepljivu traku i prekrižio prekriženi logo s natpisom "homofobija". Minus i minus daju plus, što znači da je Mohamed izabrao biti – homofob! Nadalje, heroj ove priče morao je izaći na teren ranije kako bi se uslikao s 2SLGBTQQIPAA+ transparentom i dodatno potvrdio svoju lojalnost sodomijskom kultu. Mohamed je bio ustrajan u svojoj homofobiji i izostao je s fotografiranja. Konačno, nakon što je dvaput izbjegao odati štovanje 2SLGBTQQIPAA+ kultu, započeo je igrati nogomet. Međutim, njegov hereza nije prošla nezamijećeno. Cijeli svijet je svjedočio njegovom sramotnom činu trčanja po terenu i reklamiranju otvorene homofobije.

 

Ministrica sporta Francuske zatražila je „oštre sankcije“

 

Utakmica je završila pobjedom Monaca nad Nantesom 4:0, no koga briga za rezultat! Homoseksualci diljem svijeta su uvrijeđeni! Postavlja se pitanje zašto utakmica nije odmah prekinuta, a u državi proglašen trodnevni dan žalosti? Ili u najmanju ruku, zašto Camara nije već u prvoj minuti dobio crveni karton i bio ispraćen sa stadiona? Međutim, rijeke pravde dostižu svakoga, pa tako i Mohameda. Mediji i političari pripremili su figurativnu giljotinu. Mohamed je napadnut sa svih strana, a posebno krvožedna bila je francuska ministrica sporta Amélie Oudéa-Castéra koja je zatražila oštre sankcije i protiv Mohameda i protiv Monaca. Kako mu je klub to uopće dopustio, pita se ministrica zadužena za sport, a ne za 2SLGBTQQIPAA+ bogoštovlje.

 

Mohamed je dobio pokoru – četiri utakmice suspenzije

 

Trener Monaca Adi Hütter koji je toga dana želio biti samo nogometni trener, ali mu 2SLGBTQQIPAA+ kult to nije dozvolio, pokušao je u isto vrijeme braniti Mohamedovo pravo na izbor i izmišljeno pravo homoseksualaca da ih se štuje kao svete krave u Indiji. Disciplinska komisija 1. francuske lige izrekla je Mohamedu preblagu kaznu – samo četiri utakmice suspenzije. Moguće da mu je kao olakotna okolnost uzeta boja kože i islamska vjeroispovijest. Pitanje je kako bi prošao bijeli muškarac na poziciji moći.

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.