Politika

Pazite se! Profesionalni homoseksualac Gordan Duhaček spreman je ubijati ustaše!

Foto: Gordan Duhaček, X

Reakcije na verbalni atentat na predsjednika takozvane „Antifašističke lige“ Zorana Pusića se ne stišavaju, iako su trenutačno u sjeni europskog „gay pridea“ Eurovizije. Golemu većinu građana nije briga je li netko nešto opsovao Pusiću, no za ekstremnu ljevicu riječ je o događaju koji nagovještava teror crne desnice koja je dogovorila formiranje nove vlade s Andrejom Plenkovićem na čelu. Taj „krvoločan napad“, kako ga je opisala sama žrtva atentata, kod našeg legendarnog profesionalnog homoseksualca i bivšeg Indexovog novinara probudila je ratnički poriv.

 

Gordan Duhaček, poznatiji na X-u i kao „Prajdizan“, ovako je komentirao ustaški teror nad generalom Antifašističke lige Zoranom Pusićem: „Ako domoljubi nastave s verbalnim napadima na ljude koji im nisu po volji, ako to eskalira u fizičko nasilje i ako u Hrvatskoj započne građanski rat, vratit ću se da se pridružim snagama Sjevera odnosno Republike. Uvijek sam htio ubiti ustašu“. Primjetna je doza sarkazma u ovoj objavi, ali vjerujemo kako bi se prajdizan Duhaček u slučaju nekog građanskog rata vrlo rado priključio nekoj od homoseksualnih pešadijskih postrojbi koja bi zasigurno bila vrlo efikasna u ubijanju ustaša. S obzirom u kakvoj je fizičkoj spremi naš prajdizan koji pati od internalizirane homofobije, bio bi to najkraći građanski rat u povijesti. Primjera radi, Gordan Bosanac, trenutačno vodeći profesionalni homoseksualac u Hrvatskoj, sabotirao bi vlastitu stranu pozivajući kolege muškoložnike da se pozovu na priziv savjesti. Ima li uopće sposobnih pješaka na strani koja bi ubijala ustaše? Habijan? Na čijoj bi uopće on strani bio kao istaknuti HDZ-ovac i član vlade u kojoj je crna desnica?

 

U svakom slučaju, što god se dogodilo i izbio ili ne izbio građanski rat u Hrvatskoj, ustaše su upozorene. Pretili 44-godišnji prajdizan Gordan bit će noćna mora neke nove Crne legije u Hrvatskoj. Iako je cijeli svoj život bio žrtva, sada je spreman biti gay Rambo, strah i trepet domoljuba čija je specijalnost verbalno nasilje. Novinar i pisac, „snaga pederluka“ i antifašist, kako se sam opisuje Duhaček, u tu će se svrhu vratiti u Hrvatsku. Što bi rekli partizani iz 1945. kada bi bili živi i vidjeli svoje nasljednike – prajdizane?

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.