Politika

Pomognimo Bojanu da uđe u EU parlament: Kako bi nam se svidio, otišao je biciklom u Bruxelles!

Foto: Snimka zaslona, Bojan Glavašević, X, Montaža

Pupovčev đak i mlada nada Socijaldemokratske Partije Hrvatske Bojan Glavašević ostao je bez mjesta u Hrvatskom saboru. Građanke i građani Republike Hrvatske nisu prepoznali potencijal bivšeg zamjenika bivšeg ministra branitelja Predraga Freda Matića, na njihovu žalost i sramotu. Međutim, ništa nije izgubljeno, štoviše, imamo priliku Bojanu osigurati još bolji posao. Plaće saborskih zastupnika su bijedne u usporedbi s onime što se može dobiti u Europskom parlamentu. Stoga, ne zaboravite izaći na izbore 9. lipnja 2024. godine i zaokružiti Bojana!

 

Jedan od važnijih koraka na putu u Bruxelles i Strasbourg Bojan je već ispunio. Na izmišljeni blagdan 2SLGBTQQIPAA+ kulta 17. svibnja potpisao je nekakvu deklaraciju kandidata za EU parlament kako će štititi i promovirati interese sljedbenika zastave duginih boja. Na Međunarodni dan borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije Bojan je kleknuo pred zajednicu ljudi koja ne zna što je to žena i vjeruje kako je moguće promijeniti spol. Kako bi štitio izmišljena prava izmišljene manjinske zajednice koja njeguje kulturu smrti, Bojan treba naš glas. Njegov LGBT aktivizam možda je završio u Saboru, ali itekako se može nastaviti u Europskom parlamentu. Za vaše dobro!

 

Partija nije bila blaga prema Bojanu i stavila ga je na 6. mjesto na listi. Sudeći po karizmi i sposobnostima koje posjeduje glavni sekretar Peđa Grbin, ulazak šestero SDP-ovaca u Parlament nije izgledno. Biljana, Tonino i Fred vjerojatno će ući jer su popularni među glasačima Partije. Problem je i Dalija Orešković koja je ispred Bojana na listi, na 5. mjestu. Ponovno Dalija koristi Partiju za svoje izborne uspjehe, nastavi li tako, njezinu Stranku s imenom i prezimenom svi će zaboraviti. Joško Klisović i Ranko Ostojić također su dobri kandidati koji su ispod Bojana, ali bi preferencijalno mogli ući u Parlament i tako preskočiti našeg dugogodišnjeg LGBT aktivista. Potaknut ovom teškom konkurencijom i mjestom na listi, Bojan je odlučio poduzeti drastične korake. Kako bi uvjerio glasače da je odličan kandidat, odlučio je sjesti na bicikl i voziti do Bruxellesa. Pod originalnim sloganom, nimalo dosadnim za uho, „Svakodnevno za Hrvatsku“ Bojan je krenuo na put ne bi li nam se svidio i potaknuo nas da glasamo za njegov LGBT aktivizam u Europskom parlamentu.

 

Na njegovoj web stranici i Facebook profilu možete pratiti ovaj herojski put prema željenom radnom mjestu. Pripremite se na bezbroj Bojanovih selfija. Putem će snimiti mnogo fotografija i video uradaka u kojem će se predstaviti kao odličan kandidat za EU parlamentarca. Andrej Plenković već je prestrašen Bojanovom kampanjom u tajicama. „Da sam se barem i ja toga sjetio“, sigurno se grize Plenković.

Pupovčev Bojan danas je u Njemačkoj i sukladno očekivanjima, u predizborne svrhe svratio je u nacistički koncentracijski logor Dachau. Pozvao je na očuvanje vrijednosti nekakvog antifašizma, upozorio na radikalnu desnicu i viknuo „Nikad više!“, te je zatražio nekog od prolaznika da ga uslika s leđa kako odaje počast žrtvama. Sada je još motiviraniji biciklom stići do Bruxellesa. Rijetki su političari koji znaju voziti bicikl, stoga sjetite se nagraditi ga svojim glasom!

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.