Politika

Prajdizan Gordan Duhaček i Miljenko Hajdarović o LGBT temama u udžbenicima

Foto: Gordan Duhaček, X

Saga o Miljenkovom povučenom udžbeniku se nastavlja i svakim danom izlazi sve više priča i kontroverzi oko autora i sadržaja spornog udžbenika koji je Ministarstvo povuklo nakon otkrića povijesnih neistina i manipulacija s izvorima od strane portala Narod.hr. U udžbeniku pod naslovom „Zašto je povijest važna?“ za 4. razred gimnazije Hajdarović je uvrstio i LGBT teme jer zašto ne? Ranije je privukao interes javnosti kada je u nastavi sociologije koristio homoseksualnu slikovnicu „Moja dugina obitelj“.

 

Nadovezujući se na objavu poznatog zagrebačkog homoseksualca sarajevskih korijena Gordana Duhačeka, Hajdarović se pohvalio kako u njegovom „zabranjenom“ udžbeniku ima LGBT tema. Indexov novinar i ponosni homoseksualac koji javnost časti svojim pričama o izopačenosti i „gay“ praksama na X-u je podijelio članak „N1 info“ pod naslovom „Dugine obitelji: U hrvatskim udžbenicima nema ništa o LGBT temama, a mlade to zanima“. Na N1 televiziji gostovao je LGBT aktivist i propagandist Daniel Martinović iz udruge „Dugine obitelji“. Komentirao je dokument iz Vatikana „Fiducia supplicans“ i hvalio papu Franju za „sve veći napredak u pozitivnim porukama prema LGBT osobama“. Novinarki N1 iznio je „istraživanje“ udruge o odnosu društva prema LGBT osobama i naglasio kako su ih rezultati ugodno iznenadili. Govoreći o temama LGBT-a u školskim udžbenicima rekao je kako trenutno nisu zastupljeni, iako se nastavnici javljaju u udrugu želeći steći „znanja i metode“ kako uključiti LGBT naobrazbu u predmete poput „Građanskog odgoja“.

 

Partizan i homoseksualac, odnosno skraćeno prajdizan, kako se naziva na X-u, Duhaček je podijelio vijest kako LGBT propagande nema u školskim udžbenicima, iako to mlade zanima. Javio se prof. Miljenko i ponosno izjavio: „Netočno.“, jer je u svoj povučeni udžbenik uključio i homoseksualnu propagandu koja je neizostavan sadržaj svjetske i nacionalne povijesti 20. stoljeća. Prajdizan Gordan, kojega bi partizani 1945. vjerojatno ubili ili zatvorili u logor zbog homoseksualnosti, odgovorio je: „Jel ima nešto u ovom povučenom?“. Miljenko mu je odgovorio: „Misliš zabranjenom. Da. I ne samo u njemu.“ Ovdje je interakcija dvojice LGBT aktivista završila, a Gordan je informiran o činjenici da je LGBT ideologija već ušla u hrvatske škole.

 

Zanimljivo kako je LGBT propagandistima važno ulaziti u škole i djeci prezentirati homoseksualnost i LGBT teme, iako su prije tek nekoliko godina tvrdili da samo žele živjeti u miru i privatnosti, vjenčani i jednaki pred zakonom kao i muškarac i žena u braku. Nakon srednjih i osnovnih škola, pitanje je vremena kada će ući i u vrtiće. Najbolji primjer za to što se nam se sprema možemo vidjeti u SAD-u gdje je LGBT kult gotovo u potpunosti zavladao školama i vrtićima. Sa zakašnjenjem od 5 do 10 godina, sva izopačenja i moralna dekadencija sa Zapada naposljetku dolazi i u Hrvatsku.

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.