Politika

SDP-ov homoseksualac Karlo Vedak pozvao Vladu na 'napredak': Sodomija i seksualni odgoj za bolju Hrvatsku

Foto: sdp.hr

Izgubljena Partija, još uvijek pod palicom generalnog sekretara Peđe Grbina, od toliko izgubljenih izbora više ne zna što će sa sobom. Kada ideje u potpunosti presuše, tu je LGBT ideologija! Što će više pomoći za osvojiti izbore od promocije seksualnih perverzija? To su egzistencijalna pitanja s kojima se hrvatski građani muče iz dana u dan. Imaju li homoseksualci svoja već izmišljena prava i koja im prava još možemo izmisliti? Što mi kao birači možemo učiniti da se takozvana LGBT zajednica još ugodnije osjeća u svojoj koži kada prakticira svoje perverzije ili kada njezini vjernici tvrde da su suprotnog spola? U Saboru je pred kamere i mikrofon stao još jedan profesionalni homoseksualac, voditelj SDP-ovog „queer foruma“, Karlo Vedak. Ne, nije to bila reklama za senzibiliziranje javnosti za uvođenje vojnog roka u Hrvatsku. Bio je to poziv na homoseksualizaciju Hrvatske.

 

I Vedak može stupiti u brak, mora samo pronaći djevojku i muškost

 

Svoj govor partijski homoseksualac Karlo započeo je klasičnim stereotipnim homozvučnim govorom. Danas je veliki dan za „queer“ osobe, novinarima je otkrio Vedak. Prije deset godina Partija je donijela Zakon o životnom partnerstvu koji bi trebalo ukinuti. Nakon što je udruga U ime obitelji 2013. provela prvi građanski referendum i zaštitila brak od sodomita i ekstremne ljevice, Partija na vlasti izmislila je životno partnerstvo. Čemu taj zakon ako svaka osoba u Hrvatskoj može stupiti u brak? I Karlo može stupiti u brak, mora samo prvo pronaći djevojku, nakon što pronađe svoju muškost. Vratimo se na Vedakovo izlaganje. Karlo je izrazito ponosan što je Partija donijela taj zakon. Jedan je to od većih zahtjeva koji njegova perverzna zajednica traži od države. Još uvijek nemaju „pravo“ usvajati djecu i svoju protuprirodnu i grešnu zajednicu nazivati brakom. Pored toga što žele posebna prava, žele i privilegije. Čine vrlo mali postotak stanovništva, ali to ih ne sprječava da traže „zastupljenost“ u svim sferama društva.

 

Vedak ima dvije poruke, stoga, Hrvatska – slušaj!

 

Voditelj partijskog „queer“ foruma ima dvije poruke za javnost i čitavu Hrvatsku. Prvo, Partija nikada neće napustiti svoju „LGBT“ zajednicu! SDP ostaje rezolutno predan borbi za „rodnu i seksualnu jednakost“. To treba staviti na sljedeći predizborni plakat! Koliko je Partija predana rodnim i seksualnim stvarima, svjedoči i samo osnivanje homoseksualnog foruma. Pederluk je postao važna stvar u hrvatskoj politici. O tome treba obavijestiti Gordana Bosanca koji se na ovogodišnjoj „paradi ponosa“ jadao psihijatrici Kekin kako 1990-ih nitko nije pričao o ovoj važnoj temi. Nadalje, SDP-ov „queer“ forum prva je takva organizacija u ovom dijelu Europe! Kakvog li uspjeha! Što god da je prvo u nekom dijelu Europe, to je automatski i dobro, pohvalno i povijesno. Tko može konkurirati političkom umu SDP-a? U ovom dijelu Europe?

 

„Kao drugo“, homozvučno je nastavio Vedak, „Kako se ne bi samo nalazili zbog godišnjica, želim poslati poruku i vladajućima“. Karlo je ovdje govorio tonom ljutitog homoseksuaca. „Vrijeme je za napredak, vrijeme je da prestanete ignorirati aktualne potrebe i zahtjeve LGBTIQ zajednice. Vrijeme je za napredak po pitanju trans prava, po pitanju reakcija na zločin i govor mržnje, i za sveobuhvatan seksualni odgoj“. Takozvana LGBTIQ zajednica, ili naprednije – 2SLGBTQQIPAA+, izrazito je zainteresirana za govoriti školskoj djeci o seksu i svojim perverzijama. To je napredak, bez toga Hrvatska ne može ići dalje, ako nam kćeri neće naučiti sve o „sigurnom seksu“, a sinovi o analnom.

 

Nema napretka bez 2SLGBTQQIPAA+ ideologije?

 

Nadalje, Karlo je i prilično odrješit i arogantan prema Vladi. S njom se ne slaže, njegova Partija je izgubila izbore, on sam nema nikakav izborni legitimitet, ali zato se osjeća pozvanim govoriti vladajućima da pederluk mora biti pri vrhu prioriteta. Nema napretka bez pederluka! Karlo je bio jasan! Posebno je istaknuo „trans“ prava. Riječ je o još jednoj kategoriji izmišljenih prava. Riječ je i o izmišljenoj kategoriji ljudi. Ne postoje „trans“ osobe. Kada Vedak traži „trans“ prava, on zahtijeva od Vlade da psihički bolesnim ljudima na račun poreznih obveznika osigura pristup štetnim lijekovima i kirurško sakaćenje. Prije nego što je zatražio „sveobuhvatan seksualni odgoj“ koji bi provodili perverznjaci svake vrste, Vedak je od Vlade zatražio i da reagira na zločine i govore iz mržnje. Kada to dolazi iz usta nekoga tko dolazi iz takozvane 2SLGBTQQIPAA+ zajednice, riječ je o tome da treba kazniti svakoga tko se ne klanja i ne štuje 2SLGBTQQIPAA+ ideologiju i sljedbenike tog kulta.

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.