Politika

Senf izabrao članove 2SLGBTQQIPAA+ povjerenstva: Među odabranicima je i muškarac Diana Avdić

Foto: Screenshot, zagreb.hr

Prije deset dana zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević Senf ispisao je povijest! Naime, 20. ožujka 2024. donesen je „Zaključak o imenovanju članova/ica Povjerenstva za izradu i praćenje provedbe Programa Grada Zagreba za ravnopravnost LGBTIQ+ osoba za razdoblje do kraja 2026. godine“. Predsjednica je Jana Radić iz Gradskog ureda za kulturu i društvo, a među osam odabranika nalaze se Diana Avdić, muškarac i propali student medicine koji se predstavlja kao žena, te Franko Dota, nezavisni zastupnik Partije na predstojećim izborima i dugogodišnji profesionalni homoseksualac. Ostali članovi su: Ivana Beraković, Ivana Rončević, Iva Slavković, Zvonimir Dobrović, Daniel Martinović i Nikola Zdunić. Ako su Franko i Diana, bivši Filip, pripadnici 2SLGBTQQIPAA+ kulta, vrlo je vjerojatno da su to i ostali članovi ovog besmislenog Povjerenstva, kao i predsjednica Jana. Fićo Avdić je predstavljen kao „predsjednica stručne javnosti“. Kada si „trans žena“ sve je dopušteno i zaslužuješ najbolje epitete.

 

Što će raditi ova marljiva i gradu Zagrebu prijeko potrebna ekipa? U obrazloženju ove Senfove odluke stoji kako će njihov zadatak biti „izrada i praćenje provedbe Programa Grada Zagreba za ravnopravnost LGBTIQ+ osoba za razdoblje do kraja 2026.godine“. Jesmo li već napisali da se radi o besmislenom povjerenstvu? Nadalje, u obrazloženju stoji kako se Povjerenstvo sastoji od stručnih i znanstvenih ljudi, te drugih osoba koje mogu pridonijeti radu ovog besmisla. Pretpostavka je da je Diana jedan od drugih jer stručan i znanstven sigurno nije. Ne! U krivu smo, u obrazloženju jasno piše kako je Fićo (Diana) izabran zbog svog bogatog iskustva i znanja iz područja 2SLGBTQQIPAA+ kulta.

 

Najlakši dio je završio. Senf je otvorio natječaj, prijavili su se stručnjaci, odabrani su najbolji i sada će dvije godine raditi na promicanju pseudoznanosti i razgradnji i obezvređivanju braka, obitelji i tradicionalnih vrijednosti koje su izgradile društvo u kojem živimo. Što možemo očekivati od ovog povjerenstva? Ako pogledamo na dekadentni Zapad, u gradskim knjižnicama bi mogli imati transvestite obučene u prostitutke kako djeci čitaju slikovnice. Zatim, Diana će aktivno raditi na promociji sakaćenja mladih djevojaka i uzimanju štetnih lijekova koji će trajno narušiti zdravlje psihički bolesnim ljudima koji žive u iluziji da su suprotnog spola. Ukratko, možemo očekivati agresivnu propagandu i penetraciju ove ideologije u sve pore društva, s posebnim fokusom na djecu koja su ovim okultistima uvijek primarna meta zbog svoje ranjivosti i dobi u kojoj su skloni svemu povjerovati. A kako nazvati ljude koji žele ulaziti u vrtiće i dječje knjižnice i govoriti najmlađima o 2SLGBTQQIPAA+ temama, osim pedofilima? I šećer na kraju, sve je plaćeno našim novcem!

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.