Kultura

Transvestit Dylan osvojio nagradu „Žena godine“

Foto: Screenshot, X

Nakon Brucea Jennera, poznatog američkog atletičara i osvajača prve ikad nagrade za ženu godine, muškarci opet probijaju led za žene. Iako je danas normalna pojava na progresivnom Zapadu da muškarci osvajaju titule missica, žena godine i prva mjesta u sportskim natjecanjima u ženskoj kategoriji, uvijek je lijepo vidjeti kako seksualna i kulturna revolucija jede vlastitu djecu. Sodomitski medij Attitude iz Ujedinjenog Kraljevstva organizirao je dodjelu nagrada za izmišljena postignuća poznatih pripadnika kulta koji sebe naziva LGBTIQ+.

 

Dylan Mulvaney, žena godine koja još ni ime nije promijenila, sasvim sigurno je muškarac. To smo zaključili iz činjenice da je Dylan tek nekih 500-tinjak dana žena, što je i sam rekao dok je primao nagradu umjesto neke poznate lezbijke koja je samim postojanjem tu nagradu zaslužila više od njega. Ovim putem, lezbijki kojoj je uskraćena nagrada, u ime redakcije izražavamo iskrenu sućut. Žena godine Dylan proslavio se na Tik Toku serijom video uradaka u kojemu prikazuje svoju ženstvenost dan po dan, otkad se odlučio da je žena pa sve do danas. Međutim, najpoznatiji je kao lice američkog piva Bud Light koje je nakon angažiranja Dylana izgubio milijarde dolara jer transfobni američki muškarci, pretežito konzervativni, nisu mogli progutati činjenicu da im je na limenci koju stavljaju na usta jedna tako prekrasna žena. Preciznije, Dylanovo lice na limenci nije išlo u serijsku proizvodnju, no šteta je ipak počinjena. Bojkot Bud Lighta potrajao je više mjeseci i kako stvari stoje, ostat će zauvijek u sjećanju kao trans pivo koje se ne kupuje ako ste muškarac. Ali pravi muškarac, ne trans.

 

Karijera žene godine svakako je u usponu, makar je uništio najpoznatiji američki brend zlatne tekućine. Dylan potpisuje mnoge sponzorske ugovore, pojavljuje se na malim ekranima, pobire ženske nagrade, a čak je i intervjuirao američkog predsjednika Joe Bidena. U manje od godinu dana, Dylan je postao primjer svim ženama kako uspjeti, a to je – budi muškarac.

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.