Kultura

Transvestit završio na listi 100 naj žena Australije, zajedno s Margot Robbie

Foto: Newscom / Alamy Stock Photo

Objavili smo sliku Margot Robbie, dobro vidite. S obzirom da ćete čitati članak o transvestitu na listi top žena, odlučili smo vam barem malo olakšati oči slikom, kada već ne možemo tekstom. Sad prestanite buljiti i pročitajte članak.

 

Australski Magazin Maxim svake godine objavljuje listu, kako kažu, najutjecajnijih, najuspješnijih, najsnažnijih, najrelevantnijih, najtalentiranijih i najljepših žena. Prvo mjesto Australije zauzela je glumica Margot Robbie, sasvim zasluženo, nemamo se razloga žaliti. Međutim, negdje pri kraju popisa Australija je očito ostala bez žena, pa je 92. mjesto zauzeo muškarac, transvestit Dean Laidley, odnosno kako se sada naziva, Danielle „Dani“ Laidley. Riječ je o 56-godišnjem bivšem igraču i treneru australskog nogometa. Danielle je započeo svoju „tranziciju“ u prosincu 2019., a iz ormara je izašao u svibnju 2020. kada je u javnost dospjela njegova fotografija prilikom uhićenja zbog uhođenja. Tom prilikom u grudnjaku mu je pronađen metamfetamin. Zašto je policajac uopće gledao?! Još jedno pitanje, izlaze li iz ormara samo homoseksualci ili to mogu i transvestiti? Ovi prvi valjda metaforički, a ovi drugi doslovno?

 

No, vratimo se priči. Po izlasku u javnost sa svojom mentalnom bolešću Danielle se ponovno aktivirao u svijetu sporta i pristupio klubu Sjeverni Melbourne. Kako to obično ide, uskoro je izbacio memoare o svom životu znakovitog imena „Don't look away“, u kolovozu 2022. Puno traži od nas. Već iduće godine, izlazi i dokumentarac „Danielle Laidley: Two Tribes“. Dani je sada lezbijske orijentacije, tako to valjda ide. Rastavljen je od žene Joanne s kojom je dobio troje djece. Kćerima očito nije sjelo što im tata krade odjeću iz ormara te nisu u dobrim odnosima. Sin je stao u očevu obranu i pokazao što to znači biti prava kćer! Trenutno je u vezi s Donnom Leckie, tko je ona i koje seksualne orijentacije, tražite po australskim tabloidima, nama je već previše.

 

Kako se osjećaju žene na 93., 94., 95., 96., 97., 98., 99. i 100. mjestu? Kako se osjeća žena na 91. mjestu kojoj Danielle puše za vratom? Što god mislile o tome, ne smiju ništa reći jer u suprotnom će njihove karijere i društveni status završiti tamo gdje je bio Danielle prije nego što je otkrio prekrasnu ženu u sebi.

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.