Politika

Profesionalni homoseksualac Gordan Bosanac glasao kao i HDZ – za Von der Leyen!

Foto: X

Stranka opasnih namjera Možemo! ima jednog zastupnika u Europskom parlamentu – Gordana Bosanca. Taj profesionalni homoseksualac u Parlamentu je završio tako što mu je mjesto prepustila Ivana Kekin. Ivana je žena, to stoji, no homoseksualci ipak imaju prednost. Čak ni priče o ženskim kvotama nisu važne kada homoseksualcu treba nešto omogućiti. Stranka Možemo! je teško podbacila i tako doprinijela manjem broju žena u Parlamentu. No, dosta toga. Bosanac je glasao za Ursulu von der Leyen. Osim što je baka za beskrajan rat u Ukrajini, izrazito korumpirana i popustljiva Izraelu, Gogi je ipak glasao za nju! Kao i HDZ!

 

Bosanac u Zelenima za kolektivno gospodarsko samoubojstvo, ili u prijevodu - 'Green Deal'

 

Korumpirana izaslanica predsjednika Zelenskog u EU, Ursula von der Leyen dobila je potporu većine parlamentaraca za novi mandat na čelu Europske komisije. Prije nego što je stala ispred 700 i nešto eurozastupnika, već je dobila potporu Europskog vijeća. Za nju su glasali i Pučani i Socijalisti i takozvani centristi iz grupacije Renew Europe. Potporu je dobila i od nekih desnih zastupnika, a i najveći gubitnici nedavnih europskih izbora – Zeleni, stali su uz Ursulu. Jedini od hrvatskih eurozastupnika koji nije glasao za kontinuiranu korupciju u svojevrsnoj vladi EU-a bio je Stjepo Bartulica iz Domovinskog pokreta. U Europskom parlamentu dio je grupacije ECR (Europski konzervativci i reformisti).

Bosanac nije pristupio ekstremnoj ljevici crvene, već zelene boje. U kampanji je obećavao kako će u Parlamentu štititi pederluk, odnosno 2SLGBTQQIPAA+ ideologiju, boriti se protiv imaginarnih klimatskih promjena i zalagati se za priuštivo stanovanje. Nešto je moralo biti i normalno. Iako će i to pitanje ideologizirati i prilagoditi svojem homo i socijalističkom svjetonazoru. Uvjet Zelenih Ursuli bio je nastavak takozvanog „Green Deala“. U prijevodu, Zeleni su zatražili kolektivno gospodarsko samoubojstvo čitave Europske unije. U konačnici, i zeleni i crveni su u suštini marksisti i 2SLGBTQQIPAA+ ideolozi. Nema prevelike razlike, jedni malo više inzistiraju na novim krvavim revolucijama, dok su drugi primarno orijentirani na kravlje plinske izlučevine i sodomiju.

 

Bosanac je izdao Palestinu, pacifizam i antikorupciju, ali ne i pederluk

 

U prvom redu, Bosanac je razočarao zato što je stao uz osobu koja financira rat jedne od najkorumpiranijih zemalja na svijetu – Ukrajine. Je li Bosanac sada bivši pacifist? Stao je iza totalnog rata protiv Rusije do ekonomskog iscrpljenja Europe i nestanka mladih ukrajinskih muškaraca. Kada je bio mladić u Hrvatskoj 1991. nije mu padalo napamet braniti vlastitu zemlju. Plesao je u kazalištu i smišljao „antiratnu kampanju“.

 

Tko je Gordan Bosanac, Benčićkin glasnogovornik stranke opasnih namjera Možemo!

 

Nadalje, što je s Palestinom? Iz Bosančeve perspektive, ona je okupirana „od rijeke do mora“. Ursula je čak i priznala pravo Izraela na samoobranu. Zašto Ursula ne financira Hamas na isti način kako financira Zelenskog? Gdje su sankcije Izraelu? Razmišlja li uopće Bosanac o tome kako je izdao Palestinu?

 

Homoseksualac Gordan Bosanac traži od Hrvatske da prizna homofobnu Palestinu

 

Na kraju, Gogi se ogriješio o antikorupciju. Osim što Von der Leyen bez gotovo ikakvog legitimiteta financira jednu od najkorumpiranijih država svijeta europskim novcem, dokazano je bila netransparentna i u sukobu interesa u najvećem poslu ikad sklopljenom između farmacetuske tvrtke i neke međunarodne organizacije. Međutim, ima i jedna svijetla točka. Ursula će popustiti, odnosno raditi na daljnjoj „emancipaciji“ i „napretku u pravima“ takozvane LGBT populacije. Pederluk je bio, ostao i uvijek će biti Bosančev prioritet u visokoj politici.

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.