Kultura

Jeste li znali? Bijesni građanski rat na hrvatskoj 2SLGBTQQIPAA+ sceni - u konačnici svi gube!

Foto: Snimka zaslona, jutarnji.hr

Novinarka „Jutarnjeg lista“ donosi specijalnu reportažu o sukobu unutar takozvane 2SLGBTQQIPAA+ populacije u Hrvatskoj. Gospođa Pavica Knezović Belan autorica je članka „Kaos na hrvatskoj gay sceni, ratuju dva tabora, razgovarali smo s oba, objasnili su nam kako je sve počelo“ u kojem nam objašnjava kako je počeo gay građanski rat u Hrvatskoj. Gdje je sada prajdizan Duhaček koji je prijetio da će ubijati ustaše ako dođe do građanskog rata u Hrvatskoj?

 

„Postali smo svijet“, piše novinarka Jutarnjeg oduševljena sodomijom

 

Vrhunsko istraživačko novinarstvo iz Jutarnjeg započinje hvalospjevom takozvanoj „paradi ponosa“. Pavica piše kako joj je Ribnjak izgledao kao New York. Vidjela je predivne prizore: „Ribnjak je bio preplavljen ekstravagantno odjevenim mladim ljudima, muškarcima u zlatnim gaćicama, djevojkama prekrivenim šljokicama, s drag queenovima hihotajući fotografirale su se srednjoškolke“. Uistinu prekrasno, muškarci u gaćicama, transvestiti i „ekstravagantno odjeveni mladi ljudi“. Po tim posljednjim Pavica misli na piercinge u nosevima, ljubičaste i zelene kose, tetovaže po čitavom tijelu, uglavnom ljudi kojima ne biste dali posao koliko odbojno izgledaju. Barem to tako vidimo na priloženoj slici uz članak. Duhovna ružnoća i manjak vrijednosti i morala preslikava se i na fizički izgled. Gdje se to bolje vidi nego na „paradi ponosa“? Međutim, za Pavicu, to je znak da smo postali uljuđeni – postali smo svijet!

 

Što je uzrok izbijanju građanskog rata između sodomita, transvestita i ostalih?

 

Iza sve te „ljepote“ koju je Pavica vidjela sa svojim mužem na paradi, krije se sukob između sodomita. Naime, slučaj HDZ-ovog ministra gospodarstva Habijana podijelio je 2SLGBTQQIPAA+ scenu u Hrvatskoj. Milanovićevo "nasilno outanje“ Habijana mnogi u abecednom društvu nisu najbolje primili. Međutim, neki i jesu. Sodomijska udruga „Zagreb pride“ pozvala je sve hrvatske homoseksualce u politici da se izjasne kao sodomiti. Izdali su „Prajdov predizborni LGBT kompas“ koji je trebao poslužiti kao vodič za izbore 2SLGBTQQIPAA+ populaciji. Predvodnik struje otkrivanja homoseksualnih političara bez njihove privole bio je partijski kandidat na izborima i koordinator „Zagreb pridea“ Franko Dota. Protiv njega i njegove antifašističke homoseksualne udruge ustalo je 16 2SLGBTQQIPAA+ organizacija. Njihov stav je da nitko nema pravo izvući iz ormara bilo koga iz 2SLGBTQQIPAA+ zajednice. To je sveti čin. Ono što je katolicima krizma ili sveta potvrda, to je sodomitima „izlaženje iz ormara“. I tako je počeo građanski rat na 2SLGBTQQIPAA+ sceni.

 

Viktor Zahtila, praktikant "chemsexa" želi se boriti protiv patrijarhata

 

Pavica je o mišljenju treba li ili ne treba „outati“ sodomite protiv njihove volje upitala niz poznatih lezbijki i homoseksualaca. Čitav njihov život dosad je protekao u borbi za normalizaciju seksualnih perverzija i traženju specijalnih, odnosno izmišljenih prava. Tako je Viktor Zahtila, možda i najperverzniji homoseksualac na „gay“ sceni, Pavici rekao kako ne želi „živjeti u getu“, već želi „mijenjati društvo, boriti se protiv patrijarhata“. Zahtila je po zanimanju filmski redatelj, piše i za Pupovčeve „Novosti“, no glavno zanimanje mu je profesionalni homoseksualac. Na društvenim mrežama je poprilično izravan kada su u pitanju vlastite perverzije. Voli se slikati gol i govoriti o "chemsexu". Za one koji ne znaju o čemu se radi, sada imaju opciju nastaviti čitati članak ili otići na kakav normalan portal. Chemsex su homoseksualne orgije na teškim drogama. Dogovaraju se preko Grindera ili kakve druge homoseksualne aplikacije. Okupljeni, često stranci, konzumiraju razne droge ne bi li još više „uživali“ u prakticiranju svojih odvratnih čina. Na tom prekrasnom okupljanju nema razgovora i upoznavanja, samo…

 

Daniel Martinović iz udruge "Dugine obitelji" smatra da „outanje“ mora biti osobni izbor

 

Nasuprot Doti i Zahtili koji bi nasilno „outali“ homoseksualne političare stoji Daniel Martinović iz udruge "Dugine obitelji" koja svakodnevno radi na razaranju obitelji i protivno interesu djeteta na oca i majku. Sličnog stava kao i Martinović su legende lezbijske scene u Hrvatskoj – Mima Simić i manje poznata Barbara Gregov. I tako su se izmjenjivali stavovi naših homo i lezbo ratnika kroz čitav Pavičin članak. Da sažmemo, mogli bismo postaviti pitanje zašto je „outanje“ toliko kontroverzno ili „cjeloživotni proces“ ako je biti 2SLGBTQQIPAA+ posebno, prekrasno i vrijedno svake hvale? Srame li se možda pripadnici tog kulta vlastitog ponašanja i svođenja svog identiteta na seksualne perverzije? Možda i savjest ipak radi kod većine takozvanih 2SLGBTQQIPAA+ osoba?

 

2SLGBTQQIPAA+ pokret donosi samo bolest i smrt, zato žele regrutirati našu djecu

 

Nadalje, zanimljivo je i to kako su govornici spominjali nekakvu LGBT budućnost. Međutim, iza ovog pokreta stoje samo bolest, isprazan život i u konačnici smrt. LGBT nema budućnost, nema život… Dota, Zahtila, Duhaček, Martinović, Mima, Bosanac, ovi ili oni iz tog destruktivnog pokreta svojim životnim odabirom izabrali su smrt. Nakon njih nema nove generacije. Zato i postoje „Dugine obitelji“, „drag queen“ čitanje djeci i ulazak u škole i vrtiće u svrhu „edukacije“ djece i mladih. Ne ulaze oni u prostore društvenog života gdje su djeca zbog edukacije, već radi regrutacije. Svoju djecu ne mogu imati, prvenstveno zato što su tako izabrali, stoga u našoj djeci traže svoju „budućnost“. Dota na kraju članka spominje nekakav „Queer joy“, no u tom pokretu nema i ne može biti sreće iz gore navedenih razloga. Kakva to sreća leži u "chemsexu" i redovitom testiranju na spolne bolesti? Kakav je to identitet koji se svodi na seksualnu perverziju?

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.