Politika

Senf na Sinjskoj alci u čast Majci Božjoj, potom u Kninu za 'Oluju'! Je li Tomašević klerofašist u ormaru?

Foto: sabor.hr, Montaža

Gradonačelnik grada Zagreba, svjetski autoritet u gospodarenju otpadom, savjetnik 40 zemalja iz područja ekologije, diplomant s Cambridgea jer je kumrovečka škola zatvorena, bivši čelnik lažnog instituta, uvjereni NOB-ovac i hodočasnik s „Trnjanskih kresova“, Tomislav Tomašević Senf šokirao je drugove svojim prisustvom u Sinju i Kninu. Boli li rodnu ideologinju i partizanku Radu Borić srce kada vidi Senfa na Sinjskoj alci? Kako buduća predsjednica i zapovjednica Oružanih snaga Republike Hrvatske, psihijatrica Ivana Kekin, podnosi Senfovu prisutnost na jugu Hrvatske i njegovo odavanje počasti poginulim hrvatskim braniteljima?

 

Biografija Ivane Kekin: Sandrina psihijatrica i bivša zaposlenica firme Željke Markić

 

Tomašević rame uz rame s ustašama iz 1991.

 Ove godine Senf je izdao Savicu potpisavši ugovor s Kaptolom o izgradnji ili rekonstrukciji desetak crkvi na području grada Zagreba. Bio je to prijelomni trenutak kada smo se svi počeli pitati što se to događa s Tomislavom koji je za svoje ideale bio spreman poderati hlače na asfaltu. Senf je i prije puta u Sinj i Knin na Mirogoju zapalio svijeću i položio vijenac u spomen na poginule hrvatske branitelje koji su pucali na zvijezdu petokraku. Prošlo je više od 30 godina, a Senf nas povlači u prošlost, a svi znamo da je prihvatljivo vraćati se u prošlost jedino kada su u pitanju 1945. godina i ratni zločinac i komunistički diktator Josip Broz Tito. Senf je stajao rame uz rame s ustašama iz 1991. godine, kako je Jugoslavenska narodna armija nazivala hrvatske vojnike. Titova Jugoslavenska narodna armija, ista ona koja je slavodobitno ušla u prazan Zagreb 8. svibnja i počela ubijati Zagrepčane jer nisu bili u šumi četiri godine. Zašto je Senf izdao petokraku? Zašto je Senf izdao svoju nevjeru?

 

Pali borac sa Savice Tomislav Tomašević Senf potpisao svoju osobnu kapitulaciju pred Crkvom i Plenkovićem

 

Senf na Sinjskoj alci u čast Gospi Sinjskoj

 Nevjerojatan prizor koji Borićki zaustavlja srce dogodio se 4. kolovoza u Sinju. Najveći sin Zagreba – Tomislav Tomašević Senf, prisustvovao je viteškom turniru u čast Majci Božjoj. Prije više od 300 godina, 1715. Sinjani su obranili grad od najezde osmanskih izbjeglica i pobjedu pripisali Isusovoj majci Mariji. Senf svake godine tradicionalno odlazi u Sinj. Kakve li nazadne tradicije od čovjeka koji gleda samo naprijed, osim kada su u pitanju komunističke obljetnice. Ima li u pozadini ove priče nešto više? Naime, Senfov stric je svećenik, a otac branitelj i vjernik. Senf je i u katoličkom braku. Kršten je, a vjerojatno ima i sve sakramente. Koliko nam je poznato, nije ekskomuniciran niti je zatražio službeni dokument koji potvrđuje napuštanje Katoličke Crkve. Senf je očito katolik, doduše izgubljena ovca, no ipak ovca! Znaju li to njegovi drugovi? Možda ne ide na misu svake nedjelje, ali njegova djela mogu nam biti naznaka kako se nešto događa u Senfovom srcu, a nije infarkt kao u Radinom.

 

Još dobrih vijesti iz Zagreba: Senf će biti pokrovitelj „Trnjanskih kresova“ 2024. godine!

 

Senf u Kninu s pravim osloboditeljima Hrvatske

 Kako članovi stranke opasnih namjera Možemo uopće podnose Senfa i njegovo prisustvo u Sinju i Kninu? I to samo tri mjeseca nakon „Trnjanskih kresova“ i nepuna dva mjeseca nakon Brezovice? Ako su šumski razbojnici partizani oslobodili Hrvatsku 8. svibnja 1945., što su branitelji radili od 1991. do 1995.? Kome to Senf odaje počast? Onima koji su nosili šahovnicu na čelu, kao i omražene ustaše?

A gdje se danas nalaze Kekin, Borić, Bosanac, Jelena Miloš, Ida Prester i Mile milozvučnog glasa? Slave li i oni „Oluju“ i Dan pobjede kao drug Senf? Svira li Mile na gitari neku Thompsonovu, a Ida ga prati vokalno? Kako će se opravdati na sljedećem sastanku Centralnog komiteta stranke opasnih namjera Možemo? Postavljamo logično pitanje: Je li Tomašević klerofašist u ormaru? Boji li se otkriti svoj identitet u nesigurnom okružju partizanki Borić, Kekin i Prester? Kako je uopće Senf, kao katolik, nećak svećenika i sin branitelja, uspio proći ispod radara zagrebačkim revolucionarima? Puno pitanja, a malo odgovora. U svakom slučaju, neka Gospa Sinjska i bl. Alojzije Stepinac čuvaju Senfa od crvenokosih i plavokosih feministica i molimo za što skori povratak u okrilje Katoličke Crkve!

 

Možemo!, Pupovac i takozvani antifašisti na Petrovoj gori položili vijence za Titovu zločinačku vojsku

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.