Kultura

Hrvatski transvestit osvojio 'Drag Race France': Spaja 'francuski glamur i izgled kurve s autoceste'

Foto: Snimka zaslona, Instagram, Klub Močvara

2SLGBTQQIPAA+ portal Crol.hr, financiran novcem poreznih obveznika, donosi „toplu“ i „inspirativnu“ priču o Filipu Mrzljaku. Homoseksualac i transvestit, odnosno takozvani „drag queen“, osvojio je francusko transvestitsko natjecanje „Drag Race France“. Homoseksualno-lezbijsko-nebinarna redakcija Crol.hr-a ovo „postignuće“ vidi kao „karijerni uspjeh“ našeg pedera. Još kada hrvatska „drag scena“ nije ni postojala, „Le Filip“, kako se naziva ovaj transvestit, otišao je za boljim životom u Francusku. Nažalost, tržište u Hrvatskoj nije tražilo muškarce koji navlače ženine ili sestrine haljine. Filip se nije mogao ostvariti kao peder u Lijepoj našoj, pa je trbuhom za ženskim gaćicama otišao u Francusku. Srami se, Hrvatska!

 

Dječji program u Kanadi: Naučite značenje akronima 2SLGBTQQIPAA+

 

'Drag kraljice' izruguju žene i od njih prave parodiju

 Nepotpisani autor ove senzacionalne reportaže iz Francuske plaćene novcem poreznih obveznika, članak započinje naricanjem što „drag kultura“ nije toliko živa i postojana kao vani na progresivnom Zapadu, gdje već i djeca hodaju s polugolim ili potpuno golim pedofilima i homoseksualcima na "paradama ponosa". Zatvoreni „Rush Bar“ u Zagrebu povremeno je organizirao „drag queen večer“, piše Crol.hr. Tamo su pedere i lezbe zabavljale „drag kraljice“, odnosno muškarci koji izruguju žene i od nježnijeg spola prave parodiju i porugu. Danas, piše 2SLGBTQQIPAA+ portal, opstala je jedino „drag kraljica“ Roxanne Spears. A za one koje zanima ova neukusna djelatnost, postoji „drag kolektiv“ koji se naziva „House of Flamingo“.

 

Jeste li znali? Bijesni građanski rat na hrvatskoj 2SLGBTQQIPAA+ sceni - u konačnici svi gube!

 

Porezni obveznici financiraju pedere u ženskoj odjeći koji nastupaju na temu pakla

 Da, porezni obveznici financiraju i "House of Flamingo". Zaklada „Kultura nova“, koja djeluje u okviru Ministarstva kulture i medija, prošle godine pederima u ženskoj odjeći dodijelila je 8000 eura. Godinu dana ranije dobili su 22 500 kuna, a 2020. čak 85 500 kn, odnosno oko 11 000 eura! Ministarstvo kulture i medija te Grad Zagreb financirali su i S.R.C.E. 666, show udruge "House of Flamingo" koji je u Klubu Močvara najavljen ovako: „Pakao je prazan i svi vragovi su ovdje“. Nastup je opisan kao „prokleto zabavno scensko iskustvo za kojeg se vrijedi opet spustiti do devetog kruga pakla“. Također, jedan od glavnih bankomata portala Crol.hr je Agencija za elektroničke medije.

 

Nogometaš Monaca suspendiran zato što se nije poklonio 2SLGBTQQIPAA+ kultu

 

Drag Filipu je Hrvatska previše 'mačo zemlja'

 „Le Filip“ je za Crol.hr rekao kako se ne osjeća sigurno u Hrvatskoj. Vrijeđali su ga na svakom koraku, „kad bih izašla iz kuće, sve do škole i natrag“. Filip o sebi govori u ženskom rodu. Hrvatska je za njega „mačo zemlja gdje se nogomet uzdiže na pijedestal“. Je li „Le Filip“ upravo Francusku nazvao pederskom zemljom?! Kakve li uvrede! Kao da Francuzi nemaju dovoljno stereotipa, sad i ovo! Filip je, osim što se pretvara da je žena, i „komedijašica“ te „samoidentificirana patološka žena“, piše Crol.hr čiji je članak o pederu u ženskoj odjeći financiran novcem poreznih obveznika.

 

Homoseksualac Gordan Bosanac traži od Hrvatske da prizna homofobnu Palestinu

 

Filip: Moj drag je spoj francuskog glamura i kurve s autoceste

 Mrzljakova „karijera“ započela je još 2012. kada je nastupao gdje drugdje nego na „Zagreb Prideu“. Tada je imao tek 18 godina. Kakav uspjeh! Gdje je vaš sin bio sa 18 godina? Sin mame i tate Mrzljaka plesao je pred pederima i lezbama u ženskoj odjeći. Filip je tada lagao o svom „iskustvu“ u „drag performansu“, no ipak je „oduševio“ sve prisutne. Naravno, kako i ne bi. „Drag performans“ ne zahtijeva nikakav talent, dovoljno je šepuriti se u ženskoj odjeći, zabacivati stražnjicu, isplaziti jezik i biti što je više moguće seksualno eksplicitan i neprimjeren. Filip kaže kako u svojim nastupima odražava „francuski glamur i izgled kurve s autoceste“. Ponosnih li roditelja! Tatin Filip je ponosna kurva s autoceste! Sjajno, hrabro, očaravajuće!

 

 

Pazite se! Profesionalni homoseksualac Gordan Duhaček spreman je ubijati ustaše!

 

Vrijeme je da i na Balkan dođu 'drag kraljice'

 Crol.hr u poglavlju pod naslovom „Ima li nade za balkanski Drag Race?“ otkriva kako je „Hrvatica“ Filip, naša kurva s autoceste, zapanjujućim nastupom "osvojila" francusko natjecanje. „Le Filip“ je „pokazala“ neosporan umjetničko-zabavljački talent, piše autor članka financiranog iz javnog proračuna. Šteta što nije bilo prijenosa na HRT-u. Bradati muškarci u haljinama nisu mogli sakriti svoje zadovoljstvo Filipovim nastupom. „Otpornost i rušenje tradicionalnih normi“ napreduje, „drag kraljice“ poput Filipa odašilju „pozitivne poruke“ diljem svijeta. Sada, čekamo da se na krilima „pobjede Hrvatice“ Filipa oformi Drag Race Adria, piše 2SLGBTQQIPAA+ aktivist iz redakcije Crola. Balkane, vrijeme je za tebe. Na kraju članka stoji: „Ovaj tekst sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija“. Prekrasno!

 

Muškarac Diana Avdić za HRT: Pubertet mi je krenuo krivo

2 Comments

Jude Martinez
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Elizabeth Jason
Feb 6, 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Write a Comment

POPODNEVNIK

© 2024 popodnevnik.hr, Sva prava pridržana.